Som müsli, men både morsommere og sunnere! Kokosnøtt Granola er oppskriften for deg som vil løfte frokosten uten å gå på kompromiss med smaken.
Ingredienser
7 dl havregryn
0,5 dl usaltede hakkede mandler
0,5 dl gresskarfrø
0,5 dl kokosflak
1 dl Body Science Coconut Oil Odorless
1 dl Green Valley Ranch Syrup Maple
1 dl usøtet eplemos
1 ts kanel
0,5 ts kardemomme
En klype vaniljepulver
En klype salt
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader. Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bolle.
Bland sammen Body Science Coconut Oil Odorless, Green Valley Ranch Syrup Maple og eplemoset i en separat bolle. Hell deretter blandingen over de tørre ingrediensene og rør til alt er godt blandet. Spre blandingen jevnt på et bakepapirkledd stekebrett. Pass på at det ikke er for store biter. Stek granolaen i midten av ovnen i ca. 15-20 minutter (avhengig av ovnen). Rør i granolaen etter halvparten av steketiden for å få jevn steking. Vær forsiktig så granolaen ikke blir brent!
La granolaen avkjøles helt før du legger den i en lufttett krukke. Server granolaen med kvarg, keso, yoghurt eller andre favorittilbehør.
Vil du finne mer inspirasjon til kosthold og trening? Sjekk ut noen av våre artikler nedenfor:
Relaterte produkter
Prestasjonsøkende.