Gratis frakt fra 499 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
-12%

Body Science 2st Dextrose

Størrelse: 1500 gram x 2
100 % ren dekstrose (druesukker). Perfekt å bruke før, under og etter fysisk aktivitet.
139,-
158,-
+
Antall på lager Minn meg på
  • Beskrivelse
  • Innhold

Beskrivelse

Dekstrose 

En populær karbohydratkilde som blant annet brukes til prestasjonsfremmende formål i sportsdrikker, PWO og gainere. Dekstrose gir et raskt energitilskudd og kan med fordel brukes før, under og etter treningsøkten.

  • 100 % dekstrose (glukose).
  • Naturlig og søt smak.
  • GMO-fritt.
  • Øker raskt energinivået.
  • Brukes til å blande egen sportsdrikk, gainer eller PWO.

Dekstrose er et utrolig fleksibelt karbohydrat som i prinsippet kan brukes til hva som helst, takket være sin naturlige og søte smak. Det lynraske opptaket i kroppen gjør at den passer like godt i sportsdrikker som i gainere. Bruk dekstrose når du vil lade opp raskt før tøffe treningsøkter eller fylle opp glykogennivåene raskt etter treningen.

Hva er dekstrose?
Dekstrose er også kjent som glukose og druesukker, og er en enkel sukkerart som inngår i kategorien raske karbohydrater. Sammen med fruktose og galaktose er dekstrose et av de eneste monosakkaridene som finnes naturlig i mat.

Til forskjell fra andre karbohydrater trenger ikke dekstrose omdannes før det kan tas opp i kroppen. Det absorberes i stedet direkte i tynntarmen og går ut i blodet, der det kan brukes som energi av de arbeidende musklene. Det som ikke brukes, lagres som energi i form av glykogen i musklene og leveren. Ved behov kan den lagrede energien i musklene (glykogen) brytes ned til glukose igjen og brukes til å danne det energirike molekylet ATP (adenosintrifosfat).

Høy GI-verdi
Glykemisk indeks er et mål på hvor raskt og hvor lenge en karbohydratkilde påvirker blodsukkeret. Tas den raskt opp i av kroppen, har den en høy GI-verdi og gir rask energi. Har den et langsomt opptak, har det mindre innvirkning på blodsukkeret og gir en jevnere og langsommere energistrøm. Dekstrose har en GI-verdi på 100, og det er høyere enn for hvitt brød, som ligger rundt 70 og oftest brukes som referanse her i Norden.

Dekstrose gir derfor en veldig rask blodsukkerøkning og kan med fordel brukes som lett tilgjengelig energi før eller under tøffe treningsøkter. Det raske opptaket gjør at dekstrose også egner seg til bruk etter treningen, for raskt påfyll av muskelglykogen. For den som heller vil ha en karbohydratkilde med lav glykemisk indeks, finnes alternativet Body Science Slow Carbs, som har en GI-verdi på bare 32.

Karbohydrater
Det alle karbohydratkilder har til felles, er at de egner seg til å gi kroppen energi, uansett om de er av rask eller langsom art. Når vi snakker om karbohydrater, pleier vi derfor å omtale dem nettopp som raske og langsomme karbohydrater, iblant også som enkle og komplekse karbohydrater. Karbohydrater er spesielt populært blant utøvere som driver med utholdenhetstrening som løping og sykling, men brukes også flittig i intensive idretter som ishockey, fotball, vektløfting med flere.

Type karbohydrater og fordelingen av dem avgjøres av aktivitetsnivået og hvilken type trening man driver med. Karbohydrater kan brukes både for å gjenopprette glykogennivåene etter treningen og for å prestere bedre under treningen, ved å motvirke muskeltretthet. Karbohydrater som dekstrose kan godt kombineres med pumpfremmende ingredienser som sitrullinmalat og AAKG for å få enda sterkere muskelpump i styrketreningsøkter. For svært intensive treningsøkter anbefales sportsdrikker som inneholder raske karbohydrater i kombinasjon med elektrolytter.

Lag din egen sportsdrikk
Sportsdrikker er et smart og smidig middel til å opprettholde væskebalansen på under trening, for fortsatt å orke å prestere på topp. På markedet finnes det en rekke forskjellige sportsdrikker i alle mulig smaksvarianter, men det er likevel ikke sikkert du har funnet en som passer nettopp for deg. Fordelen med å blande sin egen sportsdrikk er ikke bare at du selv kan bestemme innholdet, men også at det mange ganger kan bli mye billigere enn en ferdigblandet sportsdrikk!

Dekstrose utgjør en stor del av de mest suksessrike sportsdrikkene på markedet og inngår også i flere populære kosttilskudd, for eksempel PWO og Gainere. Med Body Science Dextrose er det enkelt å lage sin egen gainer eller sportsdrikk, og takket være den naturlige og søte smaken, kan den blandes med nær sagt hva som helst. Den som vil booste de prestasjonsfremmende egenskapene litt ekstra foran en tøff økt, kan også ty til et aminosyreprodukt som XLNT Sports EAA + Caffeine, som inneholder essensielle aminosyrer, viktige vitaminer og prestasjonsfremmende koffein.

Artnr: SKU240831
Produsent: Body Science
EAN:

Innhold

Body Science Dextrose

Karbohydratpulver.

Nettovekt: 1500 g (50 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 25 gram (~ ½ dl). Scoop følger ikke med.

Bruk: Bland 30 g i valgfri mengde væske og drikk for eksempel rett etter trening.

Innholdsdeklarasjon: Dekstrose.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g og per porsjon på 30 g:
Energi  1533 kJ/365 kcal 458 kJ/109 kcal
Fett
-hvorav mettet fett
 0 g
0 g
0 g
0 g
Karbohydrater
-hvorav sukkerarter
 90 g
83 g
27 g
25 g
Protein  0,9 g 0,3 g
Salt  0 g 0 g
 
Les mer
Perfekt och snabb energiskälla innan gymmet eller för att blanda i protein shakern efter passet. Är även ett bra alternativ istället för malto.
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 499 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
2st Dextrose
Body Science
2st Dextrose
Størrelse: 1500 gram x 2
2st Dextrose
139.00
Gratis frakt
fra 499 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 941 Anmeldelse
Bekreftet
Veldig rask levering og bra produkter

Veldig rask levering og bra produkter

Bekreftet
Alt kommer i perfekt stand og dei…

Alt kommer i perfekt stand og dei kostet ikke så mye for levering, produktet er veldig god har kjøpte en protein pulver den er kjem god anbefales,tusen takk MM Sports Norge 🫡

Bekreftet
Varene jeg bestilte kom som avtalt og…

Varene jeg bestilte kom som avtalt og alt var i henhold til avtale.

Bekreftet
Veldig bra 👍

Veldig bra 👍

Bekreftet
Kjempegod kvalitet og god pris

Kjempegod kvalitet og god pris. Jeg er veldig fornøyd

Bekreftet
Rask levering

Rask levering! Varen sjal brukes! :)

Bekreftet
Supre produkter. God service

Supre produkter. Alltid gode tilbud. Rask levering.Tipp topp

Bekreftet
God service raskt levert

God service raskt levert

Bekreftet
Alt bra

Alt bra, eg er fornøyd

Bekreftet
Enkel og rask

Enkel og rask

Bekreftet
Meget nøgd

Raskt og greit :)

Bekreftet
Kjapt levert

MM Sports leverer raskt og produktet som jeg kjøper er jeg veldig fornøyd med

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?