Gratis frakt t.o.m. 3/3
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Payday Deals avsluttes om 14:44:39
-15%

Body Science 4st Dextrose

Størrelse: 1500 gram x 4
100 % ren dekstrose (druesukker). Perfekt å bruke før, under og etter fysisk aktivitet.
269,-
316,-
+
Antall på lager Minn meg på
  • Beskrivelse
  • Innhold

Beskrivelse

Dekstrose 

En populær karbohydratkilde som blant annet brukes til prestasjonsfremmende formål i sportsdrikker, PWO og gainere. Dekstrose gir et raskt energitilskudd og kan med fordel brukes før, under og etter treningsøkten.

  • 100 % dekstrose (glukose).
  • Naturlig og søt smak.
  • GMO-fritt.
  • Øker raskt energinivået.
  • Brukes til å blande egen sportsdrikk, gainer eller PWO.

Dekstrose er et utrolig fleksibelt karbohydrat som i prinsippet kan brukes til hva som helst, takket være sin naturlige og søte smak. Det lynraske opptaket i kroppen gjør at den passer like godt i sportsdrikker som i gainere. Bruk dekstrose når du vil lade opp raskt før tøffe treningsøkter eller fylle opp glykogennivåene raskt etter treningen.

Hva er dekstrose?

Dekstrose er også kjent som glukose og druesukker, og er en enkel sukkerart som inngår i kategorien raske karbohydrater. Sammen med fruktose og galaktose er dekstrose et av de eneste monosakkaridene som finnes naturlig i mat.

Til forskjell fra andre karbohydrater trenger ikke dekstrose omdannes før det kan tas opp i kroppen. Det absorberes i stedet direkte i tynntarmen og går ut i blodet, der det kan brukes som energi av de arbeidende musklene. Det som ikke brukes, lagres som energi i form av glykogen i musklene og leveren. Ved behov kan den lagrede energien i musklene (glykogen) brytes ned til glukose igjen og brukes til å danne det energirike molekylet ATP (adenosintrifosfat).

Høy GI-verdi

Glykemisk indeks er et mål på hvor raskt og hvor lenge en karbohydratkilde påvirker blodsukkeret. Tas den raskt opp i av kroppen, har den en høy GI-verdi og gir rask energi. Har den et langsomt opptak, har det mindre innvirkning på blodsukkeret og gir en jevnere og langsommere energistrøm. Dekstrose har en GI-verdi på 100, og det er høyere enn for hvitt brød, som ligger rundt 70 og oftest brukes som referanse her i Norden.

Dekstrose gir derfor en veldig rask blodsukkerøkning og kan med fordel brukes som lett tilgjengelig energi før eller under tøffe treningsøkter. Det raske opptaket gjør at dekstrose også egner seg til bruk etter treningen, for raskt påfyll av muskelglykogen. For den som heller vil ha en karbohydratkilde med lav glykemisk indeks, finnes alternativet Body Science Slow Carbs, som har en GI-verdi på bare 32.

Karbohydrater

Det alle karbohydratkilder har til felles, er at de egner seg til å gi kroppen energi, uansett om de er av rask eller langsom art. Når vi snakker om karbohydrater, pleier vi derfor å omtale dem nettopp som raske og langsomme karbohydrater, iblant også som enkle og komplekse karbohydrater. Karbohydrater er spesielt populært blant utøvere som driver med utholdenhetstrening som løping og sykling, men brukes også flittig i intensive idretter som ishockey, fotball, vektløfting med flere.

Type karbohydrater og fordelingen av dem avgjøres av aktivitetsnivået og hvilken type trening man driver med. Karbohydrater kan brukes både for å gjenopprette glykogennivåene etter treningen og for å prestere bedre under treningen, ved å motvirke muskeltretthet. Karbohydrater som dekstrose kan godt kombineres med pumpfremmende ingredienser som sitrullinmalat og AAKG for å få enda sterkere muskelpump i styrketreningsøkter. For svært intensive treningsøkter anbefales sportsdrikker som inneholder raske karbohydrater i kombinasjon med elektrolytter.

Lag din egen sportsdrikk

Sportsdrikker er et smart og smidig middel til å opprettholde væskebalansen på under trening, for fortsatt å orke å prestere på topp. På markedet finnes det en rekke forskjellige sportsdrikker i alle mulig smaksvarianter, men det er likevel ikke sikkert du har funnet en som passer nettopp for deg. Fordelen med å blande sin egen sportsdrikk er ikke bare at du selv kan bestemme innholdet, men også at det mange ganger kan bli mye billigere enn en ferdigblandet sportsdrikk!

Dekstrose utgjør en stor del av de mest suksessrike sportsdrikkene på markedet og inngår også i flere populære kosttilskudd, for eksempel PWO og Gainere. Med Body Science Dextrose er det enkelt å lage sin egen gainer eller sportsdrikk, og takket være den naturlige og søte smaken, kan den blandes med nær sagt hva som helst. Den som vil booste de prestasjonsfremmende egenskapene litt ekstra foran en tøff økt, kan også ty til et aminosyreprodukt som XLNT Sports EAA + Caffeine, som inneholder essensielle aminosyrer, viktige vitaminer og prestasjonsfremmende koffein.

Artnr: SKU240832
Produsent: Body Science
EAN:

Innhold

Body Science Dextrose

Karbohydratpulver.

Nettovekt: 1500 g (50 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 25 gram (~ ½ dl). Scoop følger ikke med.

Bruk: Bland 30 g i valgfri mengde væske og drikk for eksempel rett etter trening.

Innholdsdeklarasjon: Dekstrose.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Næringsinnhold per 100 g og per porsjon på 30 g:
Energi  1533 kJ/365 kcal 458 kJ/109 kcal
Fett
-hvorav mettet fett
 0 g
0 g
0 g
0 g
Karbohydrater
-hvorav sukkerarter
 90 g
83 g
27 g
25 g
Protein  0,9 g 0,3 g
Salt  0 g 0 g
 
Les mer
Perfekt och snabb energiskälla innan gymmet eller för att blanda i protein shakern efter passet. Är även ett bra alternativ istället för malto.
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
t.o.m. 3/3
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
4st Dextrose
Body Science
4st Dextrose
Størrelse: 1500 gram x 4
4st Dextrose
269.00
Enestående
Basert på 1019 Anmeldelse
Bekreftet
Meget fornøyd😊

God service og kjap levering🙌🏼

Bekreftet
Pakken kom raskt

Pakken kom raskt. Varene var selvfølgelig amazing. Bruker glycine daglig i te og kaffe pga glycine er med på å syntetisere collagen! Billig var dere også😃

Bekreftet
Anbefaler

Produktet holder målet👍🏻 Dette blir ikke siste handel.

Bekreftet
Enkelt å finne fram til varene på…

Enkelt å finne fram til varene på nettsida. Rask levering.

Bekreftet
Kjapt

Kjapt, enkelt og god kvalitet

Bekreftet
Dere har verdens beste proteinpulver

Dere har verdens beste proteinpulver. Body sience protein delight. Prøvde meg på et Anna merke, men måtte hastebestille fra dere igjen :)

Bekreftet
Supert protein pulver 💪

Supert protein pulver 💪

Bekreftet
Kvikk og grei levering.

Kvikk og grei levering.

Bekreftet
Raskt levert og produktet er veldig bra

Raskt levert og produktet er veldig bra

Bekreftet
Fornøyd

Ikke noe spesielt å merke seg.

Bekreftet
Bra!

Varene kom raskt og fremstår slim som beskrevet på siden.

Bekreftet
Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Bra kvalitet og rask levering 🌞🙏

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?