Gratis frakt fra 100 NOK
2-5 dagers leveringstid
Trustpilot 4,5 / 5
Sikker levering 
Top Deals avsluttes om 1 dag og 00:53:37
Favoritt

Body Science Pro Creatine

Nå også med Cola-smak!! Body Science Pro Creatine er et kosttilskudd med trippelbufret kreatin. Passer godt til trening som styrketrening, fotball eller ishockey.
289,-
Velg Val:
+
Antall på lager Minn meg på
Merk! The bag has a production fault. If it is difficult to open the bag, we recommend cutting the bag open, not tearing. Wrong product name is written on back of the bag. The product is called Pro Creatine and not Pure Creatine.
  • Beskrivelse
  • Innhold

Beskrivelse

Pro Creatine 

Bufret kreatin spesialutviklet for profesjonelle idrettsutøvere som ønsker å raskt øke styrke og eksplosivitet samt fremskynde restitusjonen.

  • Bufret kreatin
  • For økt styrke og bedre restitusjon.
  • Øker kroppens produksjon av ATP.
  • Umiddelbar effekt – ikke behov for oppladning
  • Mikronisert kreatin for optimalt opptak og løselighet i vann.
  • Produsert i Sverige.

Kreatin er et populært kosttilskudd som brukes både av nybegynnere og av profesjonelle idrettsutøvere. Det er et av de sikreste og mest effektive kosttilskuddene å bruke for å øke styrke, muskelvekst og restitusjon. Kreatin finnes i mange forskjellige former, og det brukes også i en rekke produkter, for eksempel gainers og PWO. Body Science Pro Creatine er et prestasjonsfremmende kosttilskudd som inneholder mikronisert kreatinmonohydrat (creatine monohydrate), pH-bufrende natriumhydrogenkarbonat (bikarbonat) samt elektrolytten kalium i to lettopptakelige former.

Kosttilskudd med kreatin kan raskt og effektivt forbedre styrken og prestasjonen og bidra til at du øker muskelmassen raskere. Det er et rimelig og trygt kosttilskudd som virkelig fungerer! 

Hva er kreatin? 

Hvis man vil få mer ut av styrketreningen, kan et kosttilskudd med kreatin bidra. Kreatin er et stoff som finnes naturlig i muskelvevet, og det bidrar til å levere næring og energi til muskelcellene. Hovedkilden for kreatin er kjøtt og fisk, og i gjennomsnitt får vi i oss cirka ett gram kreatin per dag via maten. Kroppen kan også selv lage stoffet ved å syntetisere aminosyrene arginin, glysin og metionin, men ikke i den mengden som trengs for å oppnå de ønskelige prestasjonsfremmende effektene som kreatin har. For å få de positive fordelene molekylet har, må vi få i oss rundt 3–5 gram kreatin per dag, altså i tillegg til det vi får i oss via maten og det kroppen selv produserer.

Hvordan fungerer kreatin? 

Når vi utfører eksplosiv aktivitet, som eksplosive muskelsammentrekninger ved styrketrening, er ATP (adenosintrifosfat) musklenes primære energikilde. Når det energirike ATP-molekylet brytes ned til ADP (adenosindifosfat) og uorganisk fosfat, frigjøres det bevegelsesenergi som musklene bruker. Men ATP kan ikke lagres, og muskelcellene produserer aldri mer ATP enn de trenger. Derfor rekker energien bare til noen få sekunder med eksplosiv bevegelse før muskelen blir sliten. Når ATP brytes ned for å skape energi, skapes nytt ATP ved hjelp av ett av kroppens tre energisystemer, som bestemmes av hvilken type fysisk aktivitet du utfører. Ved kortvarige og eksplosive bevegelser bruker musklene fosfatsystemet, som er det raskeste systemet for å lage ATP. Med det ATP-liknende stoffet kreatinfosfat kan kroppen umiddelbart lage nytt energirikt ATP, slik at musklenes arbeidskapasitet øker, og slik at musklene ikke blir like slitne. I motsetning til ATP kan kreatin lagres, og med høyere kreatinnivåer i kroppen kan du trene både hardere og lengre, noe som får en positiv effekt på muskelveksten.

Hvordan skal man ta kreatin? 

Et spørsmål som dukker opp nå og da, er når man bør ta kreatin – altså før eller etter trening. Det er ikke dokumentert om det spiller noen stor rolle når man inntar stoffet i løpet av dagen, men det finnes et par studier som tyder på at man eventuelt kan få bedre effekt hvis man inntar kreatin etter trening. Derimot er det dokumentert at daglig inntak av kreatin øker kreatinnivået i musklene, og at det har en prestasjonsfremmende effekt som hjelper deg med å trene både hardere og med høyere intensitet enn hvis du ikke inntar det. Om du får mer effekt av å innta stoffet før eller etter trening, lar vi derfor være usagt, men sannsynligvis har det ingen større betydning. Vi anbefaler at du velger det som passer for deg. Det viktigste er at du får i deg kreatin hver dag!

Mikronisert kreatin 

Kosttilskudd med vanlig kreatinmonohydrat har lenge vært vanskelig å løse opp i vann. Dette påvirker ikke bare opptaket og effekten av kreatinet, men kan også føre til at enkelte får mageproblemer. Derfor har det vært anbefalt alt fra å blande ut kreatinet med svært store mengder væske, til å bruke varmt vann – noe som mer eller mindre har gjort det til en pine å få i seg kreatinet. For å komme seg rundt utfordringene med å løse opp kreatinet og forbedre opptaket i kroppen har det blitt utviklet en rekke former for kreatin, for eksempel kre alkalyn, kreatinmalat og mikronisert kreatin. Mikronisering er en unik prosess der den gjennomsnittlige partikkeldiameteren til et stoff minimeres til mikroskala, noe som gir betydelig bedre løselighet og absorpsjon. Takket være denne mikroniseringsprosessen kan kreatinmonohydrat som ellers er vanskelig å løse opp, enkelt løses opp i kaldt vann – med maksimal absorpsjon og effekt! En annen stor fordel er at mikronisert kreatin er bedre enn vanlig kreatinmonohydrat for deg som har følsom mage.

Binder kreatin vann?

Når man begynner med kreatintilskudd, er det normalt at man går opp i vekt, siden kroppen samtidig binder en del væske når kreatinet tas opp. En vanlig misforståelse er at denne vektøkningen er permanent, og at væsken bindes under huden, slik at man ser pløsete og oppblåst ut. Faktisk bindes mesteparten av væsken i musklene, noe som isteden kan føre til at man ser både større og mer veltrent ut, og væsken forsvinner også like raskt som den kom når man slutter med kreatin. At stoffet binder væske er også en viktig del av de prestasjonsfremmende egenskapene som stoffet har, og hvis det ikke binder væske, er det heller ikke like effektivt. Siden kreatin bare gir en midlertidig økning, er det heller ikke noe problem å bruke kreatin når man prøver å gå ned i vekt. Tvert imot kan kreatin faktisk være positivt for vektnedgangen, siden du orker å prestere bedre til tross for lavt kaloriinntak.

  • Kreatin øker den fysiske prestasjonen ved gjentatte kraftanstrengelser under kortvarig og høyintensiv trening. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 3 g kreatin.

OBS! Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Artnr: 2200970002-1001
Produsent: Body Science
EAN: 7650044525415

Innhold

Body Science Professional Series Pro Creatine Pear

Kosttilskudd. Inneholder søtningsmiddel.
Nettovekt: 345 g (30 porsjoner).
Porsjonsstørrelse: 11,5 gram (~1 msk). Scoop følger ikke med.

Bruk: Bland 11,5 g med 3-5 dl vann og innta daglig. På treningsdager inntas en porsjon 30 minutter før eller umiddelbart etter trening.

Innholdsdeklarasjon: Kreatinmonohydrat, l-sitrullin-dl-malat, surhetsregulerende middel (eplesyre), natriumbikarbonat, søtningsmidler (aspartam, acesulfame-K), mineraler (kalsiumfosfat, magnesiumsitrat, kaliumklorid), aroma, fargestoff (klorofyllin-kobberkompleks). Inneholder en fenylalaninkilde.

 MERKKosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dose bør ikke overskrides.

Oppbevaring: Oppbevares i originalemballasjen ved romtemperatur.

Plassering av Best før utgangen av og Partinummer: Se stempel på forsiden.

Innhold per porsjon 11,5 g:
Kreatinmonohydrat 5000 mg
l-sitrullin-dl-malat
-varav l-sitrullin
4000 mg
2000 mg
Natriumbikarbonat 500 mg
Kalium 60 mg 3 %*
Klorid 56 mg 7 %*
Kalsium 112 mg 14 %*
Fosfor 126 mg 18 %*
Magnesium 64 mg 17 %*
 
* for merkingsformål prosent av daglig referanseinntak i ifølge EU. 
Les mer
Kör unflavoured men tycker den ger en konstig bismak när jag blandar den med proteinpulver, vet inte vad det är men smakar lite konstigt. Men den gör sin grej!
Vet ej om det är placebo effekt, men känner att jag blir starkare iallafall och orkar dra tungt på gymmet. 4/5 biceps får produkten överlag.
Riktigt bra kreatinprodukt, smakerna är goda och blandas enkelt ihop med andra tillskott.
Alldeles för söt och inte alls god, blir annat märke nästa gång.
Smaken är inte god jag köpte unflavoured
Och det smakade en smak av citron
Har växlat nu mellan detta och vanligt kreatin monohydrat, kan vara placebo men jag upplever ändå efter 3e gången tillbaka att denna att den ger mig lite mer kraft än vanligt kreatin monohydrat.
Sötningen måste dock dras ner typ halva den är äckligt söt som den är nu, smaken är bra men på tok för söt.
Se flere anmeldelser
Retningslinjer for publiserte anmeldelser
Gratis faktura
30 dagar
Gratis frakt
fra 100 NOK
Trustpilot
4,5 / 5
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid

Instagram

Se mer
Pro Creatine
Body Science
Pro Creatine
Pro Creatine
289.00
Gratis frakt
fra 100 NOK
Sikker levering
2-5 dagers leveringstid
Enestående
Basert på 1062 Anmeldelse
Bekreftet
Har kjøpt en del treningstøy og str…

Har kjøpt en del treningstøy og str stemmer overens og det er behagelige produkter, så er storfornøyd.

Bekreftet
Rask levering og Godt utvalg

Rask levering og Godt utvalg

Bekreftet
God kvalitet

Veldig fornøyd med kjøpet mitt.

Bekreftet
Veldig fornøyd

Rask levering og nydelig proteinpulver. Bestillt mange ganger og alltid vært fornøyd

Bekreftet
Synd at returer koster så mye visst man…

Synd at returer koster så mye visst man tar feil størrelse, elllers meget fornøyd!

Bekreftet
Supert

Veldig gode produkter og bra kundeservice

Bekreftet
Greit og enkelt

Greit og enkelt

Bekreftet
Rask levering og veldig godt produkt

Rask levering og veldig godt produkt. Fornøyd!

Bekreftet
godt utvalg og produktbeskrivelse og…

godt utvalg og produktbeskrivelse og rask levering.

Bekreftet
Rask levering

Rask levering. Veldig bra pris

Bekreftet
Dette var 10/10!!!!!!

Dette var 10/10!!!!!!! Anbefales på det sterkeste. Dette proteinpulveret slår alt av andre merker jeg har prøvd. Kommer til å fortsette med dette!

Bekreftet
Ryddig hjemmeside og info

Ryddig hjemmeside og info. Ingen overselling. Rask levering, solid emballert

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene
Ny kunde?